Ukončenie súdu v hrubej hrubohmotnosti

Súd sa skončil. Pýtate sa: „Prečo nie je nič viditeľné v hrubej hrubohmotnosti?“ Nemáte pravdu, že nie je nič viditeľné. Vaša predstava je nesprávna v tom, čo si pod hrubou hrubohmotnosťou predstavujete. Veľmi dobre viete, že hrubá hrubohmotnosť nie je len to, čo bezprostredne vidíte, ale i mnohé pre vás neviditeľné žiarenia a energia.*

Súd skončil vo všetkých častiach stvorenia. To znamená, že vo všetkých častiach došlo k rozdeleniu na baranov a ovce. Vy si myslíte, že už samotné toto rozdelenie musí byť ihneď viditeľné. To však nie je pravda. Je to to isté, ako keď prehodíte na koľajniciach poslednú výhybku pred stanicou. Znamená to, že zmeniť síce už nič nemôžete, ale do konečnej stanice ešte musíte prejsť niekoľko metrov.

Čas, ktorý je potrebný na prejdenie týchto posledných metrov, je v každej časti stvorenia iný.** V strednej hrubohmotnosti sú to z vášho pohľadu hodiny; v jemnej časti hrubej hrubohmotnosti, teda v oblasti energie, sú to týždne a mesiace; v strednej časti hrubej hrubohmotnosti je to mnoho mesiacov; v hrubej časti hrubej hrubohmotnosti je to niekoľko rokov; a v oblastiach ťažkohmotnosti sú to mnohé a mnohé tisícročia.

Pre dianie však nie je rozhodujúce, kedy vlak príde do konečnej stanice, ale kedy sa ocitne za poslednou výhybkou, pretože potom sa už nemôže vrátiť späť.

Pred dvomi tisícročiami ste zavraždením Syna Božieho prehodili poslednú výhybku v duchovnej oblasti. Tým sa súd začal.

O takmer dvetisíc rokov ste zavraždením Syna Človeka prehodili poslednú výhybku v jemnohmotnosti. Tým sa súd v jemnohmotnosti skončil.

Na začiatku Tisícročnej ríše ste prehodili poslednú výhybku v jemnej hrubohmotnosti. Tým sa tam súd skončil.

V strednej hrubohmotnosti ste poslednú výhybku prehodili na Veľkú noc prvého roku Tisícročnej ríše. Súd sa tam skončil a následne o dva mesiace tam vlak dorazil do konečnej stanice.

V hrubej hrubohmotnosti ste prehodili poslednú výhybku na sviatok Svätej Holubice prvého roku Tisícročnej ríše. V oblasti energie následne vlak dorazil do konečnej stanice na sviatok Čistoty. V oblasti žiarenia to bude o pár mesiacov, v oblasti hrubej časti hrubej hrubohmotnosti o pár rokov. Bude to vtedy, keď tu už nebude nijaký temný duch!

Nepredstavujte si však, že sa môže stať nejaký zázrak. Všetko musí ísť podľa Zákona. To znamená, že najprv odídu starí a chorí a až následne tí ostatní. Choroby sú už v oblasti energie zasiate, ale naplno sa prejavia až o pár rokov. I tu hrá veľkú rolu fyzická a psychická odolnosť jednotlivcov. Nečakajte preto, že sa prejavia za rok či za dva, ale nečakajte ani, že to bude za desať či pätnásť rokov!

_______________
*Prednáška: „Hrubohmotnosť
**Prednáška: „Pozemský čas

Z knihy Pre ľudí