Žena

[hidepost=0]

Aký Pojem skrýva sa za týmto Slovom! Stvoriteľ do teba vložil Poklady, čo by Svet vyzdvihli Jemnosťou a bolo by aj na Základy pre Pestovanie Krásy Ducha. Na to bola si Ním vybraná, aby zušľachťovala si Svet! Dnes kategória temná a neznáma. Chystaj sa na Zmenu, čo obráti Svet! Žena Dneška, ktorá nezamrela si v sebe, putuj do neznámych Nív a pookreješ aj v sebe.

Najskôr Záhrady v sebe musíš si založiť. Na to Námahu musíš však vynaložiť. No neľutuj ničoho, čo by mohlo vyzdvihnúť ťa, lebo bez tejto Námahy Svet ďalej nepohne sa.

Pestovať budeš v sebe Trpezlivosť. Tá ťa prevedie cez Hnevy a Márnivosť. Potom Námahu v sebe si vybrúsiš, keď o Porozumenie s Blížnym sa pokúsiš. Aby v každom Dni a aj o Polnoci mohla si jemu byť vždy ku Pomoci.

Aby tvoj Postoj nebol meravý, Záplavy Citov pridaj ku nemu, čo neznesú Ponosy, a ani Mrákavy. Stúpneš tak na Cene a budeš ku Pomoci, keď zúriť budú Hrmenia, či Krútňavy, nachystáš si v sebe vianočné Dary. Nimi budeš celý rok bez Zastávky budovať svetlé v sebe, bez Pretvárky. Nechaj sa posilniť Kvetom Studu, bude ti pridané, zabudneš na Nudu. Kvet Cudnosti bude ťa dvíhať, do Záhrad Božích zo Zeme bude ťa prizývať. Tak rozkonári sa v tebe nežný Kvet Pôsobenia, pričiníš sa o to, že Časy sa zmenia.

Amen!

[/content_control]