Prvý rok Tisícročnej ríše

Končí sa prvý rok Tisícročnej ríše. Poobhliadnime sa dozadu a pozrime sa ešte raz na prevratné dianie, ktoré bolo spojené s koncom starej a so začiatkom novej doby.

Na Veľkú noc posledného roku starej doby bola otvorená výlevka pre očistu temných oblastí ťažkohmotnosti. Ako prvý do nej vošiel ten, ktorý uviedol medzi ľudí nesprávny, pokušiteľský princíp.

Na sviatok Čistoty bola jeho očista dokončená, preto mohla byť otvorená brána, ktorú zahatal, a tiež mohla i v hmotnosti začať Tisícročná ríša.

Pol roka na očistu vo výlevke sa vám zdá málo, ale musíte si uvedomiť, že v ťažkohmotnosti plynie čas pomaly, veľmi pomaly. Jeden pozemský deň sú tam stovky rokov! Sami si vypočítajte, ako dlho, predlho trvá bolestná očista vo výlevke, keď tam najtemnejší duchovia strávia, z hľadiska pozemského času, tisícročia!

Krátko pred začatím Tisícročnej ríše vám bola poskytnutá krátka, posledná možnosť, aby ste spoznali, aká je vaša úloha. Dovtedy ste mali možnosť ju hľadať. Ale iba dovtedy!

7. septembra roku 2003 bol ten čas, ktorý bol od pradávna daný ako čas konca. Čas konca pre to staré a čas začiatku pre to nové. Tento deň bol dňom obratu, pretože od tohto dňa prestalo akékoľvek hľadanie a nastalo konečné zúčtovanie.

Prvý mesiac Tisícročnej ríše bol časom triedenia na baranov a ovce. Všetci tí, ktorí patrili k baranom, boli vydedení. Znamená to, že bolo od nich odrezané i to málo, čo mali, a bolo im pridané to, čoho mali veľa.

Málo mali dobrého a veľa mali zlého. Miesto kamienkov začali vznikať hory, hory zla a nenávisti, pretože iného neboli schopní. Tieto hory tak zaťažili strednú hrubohmotnosť, že ju priviedli až na pokraj záhuby.

Zaplakali vo Výšinách, zaplakali i stvorení. Pár verných však držalo stráž a bojovalo za záchranu. V hodine dvanástej, pár okamihov pred neodvratným koncom sa im podarila záchrana. Vyčerpaní, ale šťastní si smeli oddýchnuť.

Nasledovalo nové dianie, volanie. Odtiaľ, kde je Zákon, zaznel hlas, hlas plný smútku a zároveň plný svätého hnevu.

Miesto toho, aby sa duch spamätal, ešte viac sa obrátil. V dvoch svetových obciach, Sardes a Pergamos, sa obrátil tak prudko, že záchrana sa nepodarila. V priebehu jedného mesiaca padli obe do predčasného rozkladu.

Nový rok začal pokojne. Pokojne preto, že oproti tomu, čo sa dialo v predchádzajúcich mesiacoch, to nebolo, ako hovoríte, až také zlé. V skutočnosti ste boli presne takí istí ako predtým, to len Vianoce vás na krátky čas utlmili.

Opäť ste začali napĺňať poháre plné jedu a nenávisti, poháre, ktoré boli len dočasne vyradené z prevádzky. A tak hrozil Zemi nový zánik. Nebolo však možné Zem zachraňovať tak ako doteraz, pretože tí bojovníci, ktorí v októbri Zem zachránili, by ďalší takýto boj hrubohmotne neprežili. Ich telá doteraz nesú stopy boja.

Ale ďalšie predčasné zániky neboli chcené! A tak sa začala pripravovať nová záchrana.

Na Veľkú noc prvého roku Tisícročnej ríše vyšiel do duchovnej časti stvorenia Pán. Toto dianie mohutne prežiarilo celé pozdejšie stvorenie a čiastočne ochromilo tých, ktorí konali proti Svetlu. Ochromenie však netrvalo dlho.

Pár dní po sviatku Svätej Holubice boli temné poháre opäť plné! Tu vyšli do stvorenia Jazdci Čistoty a rozmetali na prach temné myšlienkové formy v strednej hrubohmotnosti. Takto sa 20. jún stal dňom, kedy bol ukončený súd i v hrubohmotnosti.

Temní duchovia, ktorí zostali na Zemi, stratili pôdu pod nohami, pretože sa im prestalo dostávať posilnenia z temných myšlienkových centrál. Toto podnietilo ich temné chcenie do takej miery, aká nemala obdobu.

Vo svojej zúrivosti začali napádať všetko svetlé takou silou, že každá jednotlivá myšlienka sa rovnala sile celej bývalej myšlienkovej centrály! Hrozilo, že týmto konaním hrubohmotne zničia všetko to dobré, čo sa tu ešte nachádzalo. Doteraz nikdy takéto dianie nebolo! Ani svetové vojny vo všetkej svojej hrôze neurobili toľko zla!

Tu zaznel hlas: „Stačilo!“ Pohár pretiekol, pohár Božej trpezlivosti!

Maličká časť priamo od Boha-Otca vyšla do najvyššej časti stvorenia. V tom okamihu všetci temní na druhom brehu upadli do bezvedomia. V tom okamihu všetky temné, ešte i len vznikajúce myšlienky zhoreli na prach!

22. august roku 2004 je novým obratom svetov, obratom posledným! Niet viac temna v myšlienkovej časti stvorenia.

Niet viac temna!

Z knihy Pre ľudí