Tri týždne

Rok uplynul odvtedy, čo k vám prišlo volanie. Posledné volanie pred tým, než nastal začiatok.

Pýtate sa aký začiatok? Začiatok nového dňa, začiatok Tisícročnej ríše. Jej začiatok bol spojený s koncom starého, temného pôsobenia ľudí. Bola poskytnutá posledná možnosť záchrany pred rozdelením na baranov a ovce. Trikrát sedem dní trvala táto posledná možnosť. Trikrát sedem dní ako Trojzákon.

V deň, keď si pripomínate narodenie Lásky na Zemi, prišlo prvé volanie. Malo osloviť tých, ktorí niekedy konali proti Láske, a tých, ktorí vždy konali podľa Zákona Lásky. Tým prvým bola daná posledná možnosť, aby Lásku pochopili, tým druhým bola daná možnosť, aby na krídlach Lásky spoznali Spravodlivosť.

O týždeň k vám prišlo druhé volanie, volanie od toho, ktorý je Spravodlivosť. Malo osloviť tých, ktorí niekedy konali proti Spravodlivosti, a tých, ktorí vždy konali podľa Zákona Spravodlivosti. Tým prvým bola daná posledná možnosť, aby Spravodlivosť pochopili, tým druhým bola daná možnosť, aby na krídlach Spravodlivosti spoznali Čistotu.

O týždeň k vám doľahlo tretie volanie, volanie od toho, ktorý Je. Toto volanie mohlo osloviť len tých, ktorí nikdy nekonali proti Čistote. Malo im pomôcť k tomu, aby na krídlach Čistoty spoznali toho, ktorý Je.

O týždeň bol sviatok Čistej Ľalie, prvý deň Tisícročnej ríše. Prišlo posledné volanie, volanie k tým, ktorí nesplnili.

Z knihy Pre ľudí