„Sväté“ prehlásenia

Nastali tri mesiace, a to hrubohmotné mesiace, v ktorých sa prejaví šialenstvo ducha. Už sa začalo prejavovať „svätými“ prehláseniami. Mnohí z vás ste svedkami, a pokiaľ nie ste, tak za chvíľočku budete svedkami tých najrôznejších prehlásení svojich blížnych o svojom „vysokom“ pôvode.

Takéto vyhlásenia už poznáte. Veď mnohí z vás sa nejedenkrát stretli s takzvanými praduchovnými či dokonca s niekým zo Svetla. Mária Magdaléna je najviac rozšírená na Zemi, a to v desiatkach žien. Po nej nasleduje svätý Peter, Jozef z Arimatie, Lao’c či Lie’c. Zaujímavé je, že Zoroaster je len jeden.

Doteraz boli tieto vyhlásenia ojedinelé. Bolo to tak preto, že slová sa rozchádzali s myšlienkami. Vo vnútri si to však ďalšie stovky a tisíce ľudí myslelo. Po jemnohmotnom siatí šialenstva však teraz dôjde a dochádza k záverečným hrubohmotným prejavom.

Neznámy vírus, na ktorý nebude liek, už začal vo vašich mozgoch pôsobiť. A tak teraz prepuknú prvé zasľúbené prejavy šialenstva, pretože duchovia budú musieť hovoriť to, čo si aj skutočne myslia. A to bude pravé šialenstvo, pretože až teraz spoznáte, koľkí si o sebe myslia, že sú svätí. Nebudú to už len jednotlivci ako doteraz, ale desiatky, stovky z vás. A to bude len prvý krok!

Majte preto oči a uši otvorené, aby ste videli a počuli všetky tie otvorené či skryté prehlásenia o svojom pôvode či minulosti. Tie otvorené spoznáte ľahko, tie skryté niekedy ťažšie. No chráňte sa tým ľuďom odporovať, aby ste neboli ukameňovaní.

Nechajte ich ísť svojou cestou vedúcou do záhuby. No prestaňte sa s nimi stýkať, aby ste na tej ceste neskončili i vy. Musia zostať osamotení, lebo to je jediná cesta, ktorou môžu kráčať, aby snáď ešte pochopili, ako veľmi sa mýlia. Ak ich nenecháte osamotených, podporíte ich, a tak sa previníte a zviažete s nimi.

Z knihy Pre ľudí