Bischofswerda, 16. 4. 2024

Požehnané místo, kde jsem se na Zemi narodil! A vy jste z něj udělali chlév! Co chlév – stoku, bažinu, smetiště lidské pýchy a ješitnosti. Zajděte si do kostela stojícího o pár metrů vedle. Pyšně shlížíte na ty, kteří do něj chodí, a nevidíte, že v jejich kostele jsou zakotveny mnohem čistější a vznešenější proudy, než jakými jste vy zaneřádili můj rodný dům.

Všemohoucnost Boží však přichází vítězně, nezadržitelně se valí a vy jste nic! Očištěno musí být toto místo a pryč bude spláchnuto všechno odporné smetí, které jste sem nanosili. Opět zde má vlát prapor Světla a také bude! Vaše temná pevnost byla rozbořena. Teď už tu opět povládne Světlo.

Pomoci pro lidstvo zde zůstanou zakotveny, protože tak to má být. Ale budou chráněny tak přísnou stráží, jakou ještě neznáte. Kdo přijde s pokorou a čistým srdcem, tomu se dostane posily a pomoci. Chraňte se však přijít s nečistými úmysly a sobeckým požadováním – budete okamžitě odvrženi hluboko do propasti jako ti nejzavrženíhodnější opovážlivci, jaké Bůh nechce mít ve svém stvoření.

Amen.