Ľuďom

Veľké dianie nastalo, ľudia, veľmi veľké. Toto stvorenie sa ukázalo nehodným bytia, preto aj tak skončí. Len rozklad môže očistiť to, čo ste svojím konaním tak veľmi znečistili, rozklad celého vášho stvorenia.

Tí čistí, ktorí sa na tom nepodieľali, odchádzajú, aby ich bytostní priatelia previedli do iného stvorenia. Svätý Grál bol zahalený, teda toto stvorenie skončilo. Len pre tých pár jedincov, ktorí sú duchovne skutočne živí, bude sňatý závoj, aby smeli prijať Silu, lebo tí ostatní Ju nechceli, a teda Ju nepotrebujú.

Až sami spoznajú v bolestnom procese očisty, ako veľmi im chýba a že bez Nej nemôžu byť, potom im bude znovu privedená, aby sa po Jej lúči mohli vrátiť k novému procesu svojho vývoja v hmotnosti nového stvorenia, ktoré práve vzniká.

Keď bude pripravené ich prijať, budú už očistení, aj keď to z hľadiska vášho času potrvá niekoľko miliárd rokov. Veru, dobre počujete, niekoľko miliárd, tak dlho budú trpieť tí najtemnejší z temných, lebo tak dlho bude trvať rozklad vášho stvorenia.

Toto nie je varovanie, toto nie je volanie, toto nie je ani napomínanie. Toto je len poukázanie na to, čo vás čaká. Je vám to na pomoc, aby ste si v poslednej chvíli tento čas sami skrátili na dni či hodiny, niektorí možno na roky či desaťročia podľa toho, aká je veľká vaša vina a koľko z nej dokážete odkrojiť počas vášho posledného života na tejto Zemi.

Ako mohutný ozubený stroj funguje stvorenie v Zákonoch svojho Stvoriteľa a vy ste len máčne zrnko, ktoré tento stroj buď vynáša nahor, alebo ho rozdrví. Vždy podľa toho, akí ste vy sami.

Kľačia zástupy tých, ktorí vedia, čo je služba, a v pokore ďakujú svojmu Stvoriteľovi za to, že nastáva vytúžený mier a harmónia.

Umrlci vynášajú kríž utrpenia a tancujú okolo neho, lebo Syn Boží bol zabitý. Ďalší umrlci vynášajú trojramenný kríž, ktorý v ich očiach má byť rovnoramenný kríž Pravdy, a radujú sa, že Syn Človeka bol zabitý. Teraz povstáva ďalší kostlivec a ďalší a ďalší. A každý z nich sa raduje zo smrti.

Tí prví, to boli kresťania, tí druhí „grálisti“, tí ďalší moslimovia, jehovisti, budhisti, krišnovci a tisíce iných, ktorých názvy ani nepoznáte.

Je poludnie nového dňa a posledný atóm tohto stvorenia zaniká vo výlevke. To však bude až napoludnie. Teraz je jedna hodina ráno. Pracujte, dokiaľ máte čas!

Z knihy Pre ľudí