Oznámenie

Der verlorene WegOznamujeme Vám, že pre objednávanie kníh, filmov a iných diel sme sprevádzkovali úplne nový systém na stránkach obchod.preludi.eu. Do tohto systému je možné dostať sa pomocou voľby „Objednávka“ v hlavnom menu na stránkach preludi.eu.

Nový systém objednávok uľahčí prácu ako nám, tak aj vám. Systém „obchod.preludi.eu“ umožňuje registráciu, v ktorej môžete zadať všetky Vaše údaje potrebné pre zasielanie kníh. Tento registračný systém je úplne nezávislý od registrácií na stránkach preludi.eu a nemá s ním nič spoločné.

Medzi výhody nového systému objednávok patrí napr. automatický výpočet výšky poštovných nákladov pri zásielkach do SR, ČR a ostatných krajín Európy. Ceny je možné zobrazovať v € (prednastavená hodnota), ako aj v Kč (tieto ceny sa prepočítavajú priamo počas zobrazovania priemerným kurzom, ktorý budeme aktualizovať podľa jeho vývoja).

Ďalej sme v novom systéme objednávok zaviedli časť „Antikvariát“, v ktorej môžete aj Vy ponúkať knihy, ktoré už nepotrebujete. Samozrejme, uverejnenie týchto kníh musia vykonať správcovia systému.

Prosíme Vás, keby ste si na stránkach obchod.preludi.eu prečítali informačné časti „O stránkach“, „Informácie o dodaní“, „Ochrana osobných údajov“ a „Obchodné podmienky“, kde sa dozviete viac.