Růžička

Jsem malý elf a starám se o malou kytičku za oknem. Květinám se daří dobře tam, kde se vše zachvívá v lásce a harmonii. Máme rádi Světlo, a to nejen to sluneční. Když je kolem nás klid, můžeme se mu otevřít a načerpat sílu pro sebe i pro rostlinu. Ale když se kolem nás lidé hádají, šíří nesprávné myšlenky a špatnou náladu, musíme se uzavřít, jinak bychom trpěli. Také hluk města, automobily a disharmonické zvuky, kterým vy říkáte hudba, nás velmi ruší. Snažíme se pracovat i tak, ale moc nám to nejde a nemáme z toho tu pravou radost.

Cítíme ale vaši lásku a z ní můžeme načerpat spoustu síly. Také když do domácnosti proudí síla při pobožnostech nebo duchovních rozhovorech, dokážeme se otevřít a načerpat posilu.

Měli byste se více ptát bytostných, jaké rostliny smíte pěstovat. Rádi vám budeme přinášet krásu, ale pro některé rostliny tu není vhodné vyzařování a přes všechnu naši snahu se jim nedaří.

Mnohé dělá také voda, bez které by nebylo života. Ta ve vašich městech je mrtvá a my ji můžeme využít jen na hrubohmotné úrovni. Pokud lidé znají sílu kamenů, mohou nám pomoci – křišťál pročišťuje a energetizuje. Na slunci dokáže divy.

Rádi vám zkrášlujeme domov, zahrady i ulice, ale musíte nám pomáhat, jinak mnoho nezmůžeme. Šiřte kolem sebe krásu, lásku a harmonii a uvidíte, že všechno bytostné ve vašem okolí bude jenom vzkvétat. Buďte radostní, protože mrzutost, zloba a nenávist jenom ubijí, až nakonec zabije všechen život a naději. Víte, kolik elfů musí snášet vaše nálady a nemoct při tom nic učinit? Máte svobodnou vůli a my ji respektujeme, ale proč jste takoví, to opravdu nechápeme. Radujte se přece a všechno ostatní přijde samo. Světlo se postará o všechny tvory, kteří k němu směřují. Podívejte se na rostliny, jak rostou vzhůru. Čiňte to také tak a štěstí obepne celý svět. Těšíme se na spolupráci s vámi. Těšíme se na dobu, kdy o nás budete vědět. Budeme vám moci mnohé ukázat. Snažte se komunikovat s bytostnými, i když je možná nevidíte či neslyšíte. V nitru nás však můžete vycítit a my vám rádi pomůžeme.