Veľká Noc 2012

Čo ste to [hidepost=0]urobili s mojím Slovom, ľudia?! Hlásite sa k nemu, prehlasujete sa za mojich stúpencov, ale vaše skutky popierajú skutočnú podstatu toho, čo som vám priniesol.
Hádate sa o tom, ako má vyzerať pozemská podoba Slova – či pôvodná alebo mnou upravená povojnová a pritom nerozumiete ani jednej prednáške, ani jednej vete! Nehľadáte naplnenie Slova v živote, ale bifľujete si ho do hláv a nafukujete tým ešte viac váš prepestovaný rozum. A pritom váš cit živorí!
Kedy konečne pochopíte, že vaše konanie musí pochádzať z vášho srdca? Je to také zložité, že tomu nerozumiete?
Nerozumiete. Naozaj tomu nerozumiete a pritom sa tvárite na dokonalých. Táraji a chvastúni mlátia prázdnu slamu a hovoria to o druhých; klebetníci klebetia o iných a sami sa cítia čistí ako ľalie. Je žalostné a smutné pozerať sa v tieto dni na plody vašej práce. Nie pozemskej práce, ale práce vašich duchov – a teda vašich sŕdc.
Cítite sa povznesene nad všetkých kresťanov iba preto, že ste pochopili, že ukrižovanie Syna Božieho bola vražda a ste presvedčení, že vy ste neboli tými vrahmi. Ale že svojím srdcom pribíjate denno-denne stokrát, tisíckrát na kríž Pravdu, to vás netrápi, lebo to nevidíte!
Vy farizeji, ste tisíckrát horší než tí, ktorí poslali Ježiša na smrť! Svoju zlobu skrývate za masku miloty a svojím pretvarovaním krivíte Pravdu a vraždíte nádeje tých, ktorí vás nepoznajú! Stŕham z vašich tvárí falošné masky a vy sa v nastávajúcom čase musíte ukázať svojim blížnym tvárou svojho vnútra!
Dokonané je!
Amen!
Na zemi žijú a neustále tam prichádzajú duchovia, ktorí nepoznajú klamstvá a lož pretvárky. A tak ako roľník chráni rastliny, z ktorých má úžitok, tak chránim a budem chrániť tých, ktorí slúžia Pravde!
Amen![/content_control]