Nevysvetliteľné úkazy

Vo svojom okolí ste sa už mnohokrát mohli stretnúť s javmi, s ktorými si pozemská veda a rozum nevedia poradiť. Ako príklady môžeme uviesť ohýbanie lyžičiek na diaľku, „magnetické“ držanie žehličky na holom tele, premiestňovanie predmetov, zachytenie takzvaného UFO radarmi či fotoaparátmi, stretnutia s mimozemšťanmi či kruhy a iné útvary v obilí.

Okrem podvrhov, ktoré podsúvajú senzáciechtiví ľudia, jestvujú aj skutočné javy zo všetkých spomenutých kategórií. Pozrime sa, ako môžu nastať.

Najjednoduchšie vysvetlenie je pre kruhy v obilí. Pretože ľudia svojím konaním vyrabovali a znečistili zem i ovzdušie, musia bytostní občas práve kruhovými tvarovými žiaričmi pomáhať napraviť poškodené vyžarovanie Zeme. V takomto prípade vzdušným vírom vytvoria kruhy v obilí.

Podobne bytostní spolupracujú s ľuďmi pri hľadaní vody a určovaní geopatogénnych zón známych aj pod pojmom „dračie žily“. Jedine v tomto prípade pomáhajú k tomu povolanému človeku natočiť vŕbový prútik na mieste, kde je podzemná voda alebo geopatogénna zóna. V prípade, že človek k tomu nie je povolaný alebo používa iné pomôcky než vŕbový prútik, napríklad rôzne kyvadlá či virgule, nepomáhajú mu bytostní, ale týmito predmetmi hýbu k Zemi pripútaní temní duchovia.

Podobne ako pri kyvadlách či virguliach, aj vo všetkých ostatných spomínaných kategóriách javov sa prejavujú temní duchovia. Vzniká otázka, ako môžu pohybovať hrubo-hrubohmotnými predmetmi, keď nemajú hrubo-hrubohmotné telá. A práve tu prichádza do pozornosti tajomstvo vyžarovania krvi.

Pokiaľ vyžarujú ľudia niečo nesprávne, ako zvedavosť či túžbu po senzácii, ich vyžarovanie krvi sa mení tak, že z nich môžu čerpať energiu temní duchovia a môžu si vytvoriť energetické hrubo-hrubohmotné telo. Týmto telom môžu podľa toho, koľko ich je a koľko energie dokázali načerpať, hýbať hrubohmotnými predmetmi napríklad pri cirkusových predstaveniach, keď ohýbajú lyžičky či „magneticky“ držia žehličku na holom tele, alebo pri špiritistických seansách, keď pohybujú stolíkmi, knihami či pohárikmi.

Pokiaľ sa v okolí takýchto duchov nachádza vhodné žiarenie, môžu si dokonca z tohto žiarenia vytvoriť ešte hutnejšie hrubo-hrubohmotné telo. Takéto žiarenie poskytujú tie zariadenia, v ktorých dochádza k explózii, ako napríklad spaľovacie motory. Ďalej ho poskytujú výbuchy bômb či červené neónové výbojky. Preto červené neónové výbojky, lebo nimi vyžarovaná farba svojou frekvenciou podnecuje zmyselnosť, odstraňuje morálne zábrany a zvyšuje „smäd po krvi“. Preto je tiež farba revolúcií čer­vená.

Pokiaľ má duch telo zo žiarenia, dokáže pritiahnuť jemné čiastočky hmoty, ako sú drobné sadze, prach či čiastočky špinavej vodnej pary, ktorá vzniká napríklad za lietadlami. Takto dochádza, dá sa povedať, k materializácii ducha. Pretože jeden temný duch je malý, nemá dostatočnú silu. Preto je ich pri materializácii niekoľko desiatok či sto­viek, čím spolu dokážu vytvoriť pomerne veľký viditeľný objekt.

Pokiaľ takéto množstvo temných duchov odčerpá energiu z jedného človeka, tento môže upadnúť do bezvedomia, v ktorom ich však vidí, a preto nadobúda presvedčenie, že ho uniesli mimozemšťania. Zároveň mu čerpajú energiu, preto si myslí, že ho operujú alebo mu do tela vnášajú nejaké elektródy či iné veci. V takomto stave ho môžu preniesť aj o niekoľko stoviek kilometrov ďalej. Pokiaľ sa pritom nachádzal v aute alebo pracoval s motorovou kosačkou, prenesú aj tento stroj a zachytia ich aj pozemské radary, lebo vo vnútri je prenášané kovové teleso.

Pri prenose ľudí či telies sa snažia temní duchovia stratiť čo najmenej energie, preto sa usporiadajú do takého tvaru, ktorý kladie vzduchu čo najmenší odpor. Nadobúdajú tvar rôznych diskov známych pod pojmom „lietajúce taniere“. Tvar diskov je pritom ovplyvnený aj tým, aké teleso obkolesujú a prenášajú. Pri tomto prenose neustále čerpajú potrebné žiarenie napríklad z bežiaceho motora auta.

Občas nastávajú aj také prípady, že ľuďom zrazu začnú vynechávať motory áut, pričom vidia nad sebou lietajúce taniere, no nedôjde k ich premiestneniu. V aute alebo v jeho blízkom okolí sa vtedy nachádza človek, ktorý im svojím vyžarovaním krvi zabráni v ovládnutí auta. Čistý človek, ktorý nie je zameraný iba na hmotu, má také vyžarovanie krvi, z ktorého temní duchovia nielenže nemôžu čerpať energiu, ale priamo ich odpudzuje, lebo doslovne rozkladá ich energetické telá. Preto po prvotnom pokuse veľmi rýchlo ustúpia.

Niekedy sa aj temní duchovia podieľajú na už spomínaných kruhoch v obilí, pretože aj oni ho dokážu zvaliť v určitom tvare. Veľmi známe je aj žiarenie červenej polárnej žiary v zemepisných šírkach, kde inak nie je viditeľné, a ľudia ho správne spájajú s blížiacimi sa alebo práve prebiehajúcimi nepokojmi a vojnami. Toto žiarenie takisto vytvárajú temní duchovia, ktorí z energie davovej psychózy či vojnovej hystérie si vytvoria hrubo-hrubohmotné telá, ktoré žiaria v špinavočervenej farbe.

Aj bytostní vytvárajú úkaz polárnej žiary, ale vtedy táto farba nie je červená, ale obsahuje viacero farieb. Býva to vtedy, keď nemôžu na danom mieste vytvoriť dúhu v kvapkách vody, a preto ju vytvoria v kryštálikoch ľadu. Pretože kryštáliky sú rôzne tvarované, nemá polárna žiara tvar oblúka a farby sa rôzne prelínajú.

Z knihy Pre ľudí