Co najdete na těchto stránkách?

Stránky „Pre ľudí“ jsou určeny všem, kterým se dílo „Ve Světle Pravdy, Poselství Grálu“ stalo přesvědčením a kteří si podle něj chtějí zařídit svůj život. Jsou na nich zveřejňovány články a texty, které mají za cíl rozšířit lidské poznání a v nejrůznějších oblastech budovat ve smyslu uvedeného díla – ať už se jedná o uměleckou literaturu, malířství, léčitelství apod.

Stránky jsou k dispozici rovněž v ruské verzi „Людям“, která je na slovensko-české verzi obsahově nezávislá. Některé články jsou však překládány i do druhé jazykové verze stránek.

Zveřejňované články jsou rozděleny do tématických kategorií, které se mohou podle potřeb rozšiřovat a doplňovat. Jejich přehled naleznete v pravém sloupci stránek, krátce vzpomeneme některé z nich.

Kategorie „Modlitby, Básne, Povesti, …“, „Príbehy, Úvahy“ a „Rozprávky“ jsou zaměřeny na autorskou literární tvorbu. Dalším uměleckým činnostem jsou věnovány kategorie „Hudba“, „Filmy“ či „Obrazy“. V kategorii „Knihy“ naleznete nejen oznámení o vydávaných knihách, ale také ukázky z některých z nich.

Kategorie „Volania, Prednášky, …“ je věnována voláním, viděním, přednáškám atp. přijímaným duchovní formou k tomu povolanými prostředníky. V kategorii „Bytostní“ najdete vzkazy bytostných, povídání o přírodě apod.

Některé z článků sdílíme i na našem profilu v síti Google+, videa si můžete pustit na našem kanálu na stránkách YouTube.

Kromě článků jsou na stránkách preludi.eu k dispozici také různé materiály ke stažení. Prohlédnout si můžete rovněž galerii obrazů, ve které se nachází ukázky malířských a ilustračních prací různých autorů.

V oddílu věnovanému budování se můžete podívat na ukázky několika projektů, tedy činností zaměřených na budování nového v nejrůznějších oblastech lidské činnosti. Kromě umělecké tvorby se jedná například i o nové léčení apod., v oddílu Pobyty je uvedena nabídka duchovních a léčebných pobytů.

Obsah celých stránek preludi.eu se přitom dělí do tří částí. První část je k dispozici všem návštěvníkům stránek, druhá je dostupná až po registraci (vytvoření uživatelského účtu) a třetí je placená. Více informací se dočtete na stránce „Prispievatelia“.

Internetový obchod Pre ľudí

Jako samostatné stránky je provozován internetový obchod (dostupný ve slovenské a anglické verzi), ve kterém lze zakoupit knihy (původní i překladovou tvorbu), obrazy a jiná díla. Zásilky rozesíláme ze skladů v Slovenské i v České republice, a v případě knih v ruském jazyce z Ruské federace. Pro zájemce z Ukrajiny, Bieloruska a Ruska je k dispozici speciální Интернет-Магазин.

Umelecko-duchovné združenie Fénix

Rádi bychom upozornili také na samostatné stránky Umělecko-duchovního sdružení Fénix, které zastřešuje naši činnost jako právnická osoba s vlastním vydavatelstvím a obchodní činností. Na těchto stránkách se dočtete o cílech sdružení, knihách vydaných sdružením apod. Novinky o činnosti sdružení najdete také na sociálních sítích Facebook, Pinterest nebo Вконтакте. Stránky sdružení Fénix jsou k dispozici ve slovenštině a ruštině.

Людям

Pokud vás cíl a náplň našich stránek zaujal a máte například napsán nějaký článek, kterým byste chtěli stránky obohatit, případně byste s námi chtěli spolupracovat na nějaké činnosti, budeme rádi, když nám napíšete.
_____________________
Poznámka: Seznam odkazů na jednotlivé stránky (včetně jazykových verzí) a profily na sociálních sítích naleznete zde.