Po očiste

Pripravte sa, duchovia, na nové dianie. Prvé iskričky boli očistené vo výlevke a opäť sa tešia na túto Zem. Keď odídu poslední temní, budú sa môcť inkarnovať v Tisícročnej ríši, lebo sú čiastočne vedomé.

Ako obrovský dar od Boha-Otca ich obklopuje obláčik Lásky. Je to tá Láska, ktorú niekedy práve tieto iskričky niekomu dali, alebo tá Láska, ktorá sa k nim vrátila za ich hoci aj zištné konanie v prípade, že to tí druhí tak necítili. Teraz ich práve táto vďaka obklopila, a pretože bola myslená čisto a úprimne, bude teraz týmto iskričkám pomáhať.

Vlastné vedomie iskričiek je však veľmi malé, také malé, že si to ani neviete predstaviť. A tieto iskričky prídu o pár rokov na Zem. Neviete si ani len predstaviť, čo všetko to bude znamenať.

Stačí však, aby ste sa pozreli na vlastný vývoj. Od detstva sa vo vás postupne prebúdzajú všetkyvaše doterajšie životy, čo vám umožňuje to, aby ste už ako desaťroční chápali to, čo pred stáročiami nevedeli ani starci.

Teraz sem však prídu iskričky, ktorých vedomie je na úrovni spred niekoľkých miliónov rokov! Aké oni budú mať poznatky? Žiadne!

To nesprávne, čo konali, sa rozomlelo na prach v očistnom procese a jednoducho to už nejestvuje. Iné však tieto iskričky nevedeli. Skúste sa nad tým zamyslieť a neprechádzajte cez to ľahko, je v tom kľúč k spoznaniu všetkého diania.

Pripravte sa, duchovia, na to nové, čo príde. Začnite sa ihneď učiť, lebo čas je krátky. Nová škola pre vás sa otvorila!

Z knihy Pre ľudí