Malý obr

Patřím k velkým bytostným, ale nejsem obr – ti jsou mnohem vyšší než já. Podobně jako oni se však zabývám formováním země.

Sem jsem přišel nedávno. To, že někde jsme my, větší bytostní, znamená, že je země v činnosti – buď se chystá nějaký posun, nebo k němu naopak dochází samovolně a my mu máme zabránit.

Tyto kopce se trochu sesunou směrem na východ a severovýchod. Nečekejte však, že by byly ihned vidět nějaké výrazné změny. Naše práce postupuje z hlediska hrubohmotného času pomalu. Nejprve se projeví jen drobnými pohyby, které se vám budou zdát nahodilé. Ale jsou to místa, kudy se tlak jemnohmotně zformované krajiny uvolňuje jako první. To ostatní bude následovat potom.

Z našeho druhu jsem tady zatím sám. Konám první přípravné práce, při kterých nás není potřeba více. Další přijdou později a pak se tyto kopce začnou dávat do pohybu. Všude na světě bude k takovýmto pohybům docházet nebo k nim už dochází. Jsou to pomalé pohyby, a proto se jim můžete ještě někde se svou technikou postavit, ale nakonec stejně zjistíte, že je váš boj s přírodou marný. Přitom každý takový zásah proti naší práci je postavení se Vůli Boží. Na to nezapomínejte!

Přitom by to bylo tak jednoduché – stačilo by s námi spolupracovat. My vás vždycky varujeme včas! Věci, jako jsou pohyby země, jsou plánovány dlouho dopředu a jen zřídkakdy se stane, že by se bylo nutné odstěhovat okamžitě. Vždyť by stačilo, kdybyste v oblasti, na kterou vás upozorníme, už nestavěli nové domy a kdyby se nová generace bydlící v těch, co už stojí, postupně odstěhovala jinam. Do té doby byste si samozřejmě mohli například postavit ochranné sítě nebo svah dočasně podepřít. My vám přece nechceme ublížit.

Vy však naše volání neposloucháte, a tak se může stát, že někteří z vás na to doplatí. Jakmile dozraje doba, už se nebudeme ohlížet.

Možná to bude příliš lidská otázka, ale není ti tu smutno, když jsi tu jediný svého druhu?

Není. Kromě mě je tu spousta bytostných, se kterými spolupracuji. Nikdo z nás se necítí sám. Činorodou prací se podílíme na stejném úkolu, takže tu žádný důvod ke smutku není. A navíc, kdybych chtěl, tak mohu s těmi, co jsou stejného druhu jako já, komunikovat na dálku. Nic mi v tom nebrání.