Obrat svetov

Obrat svetov. Je to miesto a či duchovné dianie? Čo hľadáte, ľudia, keď chodíte k takzvanému Obratu svetov? Myslíte si, že pod kameňmi je ukryté duchovné dianie?

Blázni! Veľa obratov svetov bolo od počiatku tohto stvorenia. Prvý nastal príchodom človeka na Zem, pretože tým sa hmotnosť preduchovnila a nastal obrat v jej vývoji. Tento jediný obrat svetov bol aj chcený. Všetky nastávajúce ste si, ľudia, vynútili vy sami!

Zakrátko potom, čo ste sem prišli, ste padli a tým ste spôsobili obrat svetov, teda miesto vývoja nahor ste obrátili vývoj smerom nadol.

Po mnoho miliónoch rokov nastal nový obrat. Vo Výšinách sa Mladík začal pripravovať na záverečné dianie. Bolo to pred mnohými tisíckami rokov. Hrubohmotne sa tento obrat na vašej Zemi prejavil potopou. Biblická potopa je potopa Atlantídy a jediný čistý, Noe, je Boh v Abd-ru-shinovi, ktorý pevnou rukou viedol záchrannú loď. A preto Biela Holubica smela nájsť očistenú Zem.

Prešlo zopár tisícročí a nastal nový obrat svetov. Mladík vyšiel z Hradu smerom na hrubohmotnú Zem. I to sa hrubohmotne prejavilo, Lucifer sa vtedy prepadol do najhlbších temnôt.

Pred viac ako tromi tisícročiami nastal nový obrat svetov. Mladík sa inkarnoval na Zemi v Abd-ru-shinovi. Obrat svetov, ktorý vtedy nastal, sa prejavil nielen oslobodením Židov zo zajatia, ale najmä tým, že prvýkrát prišlo Slovo na Zem! Bytostní i duchovní boli týmto tak posilnení, že mnohí z nich prekročili svoj tieň.

O niekoľko sto rokov príchodom Syna Božieho Ježiša na Zem nastal nový obrat svetov. Prvý a jediný raz prišiel na Zem Vyslanec, ktorý sám bol časťou Slova Alfa a Omega. Hrubohmotne sa obrat svetov prejavil nenávisťou, zavraždením Boha!

Prešli stáročia, kým nastal nový obrat svetov. V temnotách bol spútaný Lucifer. Hrubohmotne sa to prejavilo takým nárastom zla, na aký nebolo nikdy ani pomyslenia.

Opäť prešlo niekoľko rokov. Na Zem prišiel Syn Človeka. Opäť nastal obrat svetov, nastal súd. Pár rokov bolo daných ľuďom, aby sa v súde ukázali, akí sú.

Zmenilo sa milénium a nastal posledný obrat svetov v tomto stvorení. Bola otvorená výlevka pre očistu duchov!

Z knihy Pre ľudí