Žiariaca hviezda

[hidepost=0]

Otázka: Žiariaca hviezda, Pánova kométa, Hviezda súdu bola vyslaná v okamihu Abd-ru-shinového prehlásenia za Imanuela-Parzivala 29.12.1929. Podľa kresby Wagnera bola vyslaná z oblasti vysokého duchovná. Postupne musí preputovať všetkými úrovňami stvorenia. Duchovná hviezda súdu sa musela zahaliť do jemnej, strednej a hrubej bytostnosti. Potom do jemnej, strednej a hrubej jemnohmotnosti. Nakoniec do astrálu (jemná, stredná hrubohmotnosť) a nakoniec sa musí objaviť v najhrubšej hrubohmotnosti. A až keď sa objaví v najhrubšej hrubohmotnosti a v slnečnej sústave, tak až vtedy je viditeľná a zmerateľná prístrojmi.

Odpoveď: Kresba a názory p. Wagnera nie sú Posolstvo Grálu!!! Abdrushin napísal už v roku 1927 v prednáške Veľká kométa:
„Ako Betlehemská hviezda, aj táto sa uvoľnila z večnej ríše čisto duchovného v takom čase, že na túto zem zapôsobí presne vtedy, keď pre celé ľudstvo majú nadísť roky duchovného osvietenia. Hviezda si razí svoju cestu v priamej línii z večnej ríše až do tejto časti sveta. Jej jadro je naplnené vznešenou duchovnou silou; obaľuje sa hmotnosťou, a preto bude viditeľná aj pozemským ľuďom. Bezpečne a bez okľúk putuje kométa svojou dráhou a v pravej chvíli bude na svojom mieste, ako sa predurčilo už pred tisícročiami.

[/content_control]