Druhé vydanie elektronickej verzie spisu „Pre ľudí“

Pre všetkých záujemcov sme pripravili druhé vydanie elektronickej verzie spisu „Pre ľudí“, v ktorom bol doplnený predhovor a boli urobené opravy v preklade do českého jazyka. Súbory v PDF formáte nájdete v časti „Na stiahnutie“.

Predhovor k druhému vydaniu

Autori spisu „Pre ľudí“ nepoužívajú „automatické písmo“, nie sú nijakí špiritisti, jasnovidci, médiá či niečo podobné (nech sa to nazýva akokoľvek), ako by si to niekto mohol mylne vysvetľovať, ale prednášky tohto a všetkých nasledujúcich spisov (Pre vás, Nová škola) boli prijaté spôsobom, aký je opísaný v diele „Vo Svetle Pravdy, Posolstvo Grálu“, prednáška „Cit“ a s ňou súvisiace prednášky.

Pretože všetko poznanie, na ktoré sa v prednáškach odvoláva, je výhradne na základe Posolstva Grálu od Abd-ru-shina, je tento spis určený iba tým, ktorým sa Posolstvo Grálu stalo presvedčením.

Autori upozorňujú, že spis „Pre ľudí“ nie je možné zamieňať s Posolstvom Grálu a pre jeho čítanie považujú za potrebné neustále prežívanie a hlboké štúdium Posolstva Grálu. Pretože poznanie každého tvora je a vždy bude neúplné, aj v spise „Pre ľudí“ sa môžu nachádzať omyly, ktoré pramenia z nedokonalosti tvora, ktorý je a vždy bude nedokonalý.

12. januára 2012
Kamila a Július Pastierikovci