Pozvání k účasti

Tam, kde plně rozkvetou její vnitřní ženské Schopnosti, není nic, kde by se nemohl bez Výjimky uplatňovat její Vliv. Ale jedině tehdy, je-li Žena skutečně pravou Ženou, vyplní Určení Stvořitelem jí přikázané.“

(Abd-ru-shin, Ve Světle Pravdy – Poselství Grálu, Přednáška „Žena pozdějšího Stvoření.“)

Vážené Dámy!

Zveme Vás k Účasti na Vydání literárně-uměleckého Almanachu ženské Tvořivosti „Rozhořívá se Domácí Krb“.

K Publikování se přijímají Díla, napsaná v Žánrech:

  • lyrická Báseň
  • filosofická Báseň
  • Volání
  • Přednáška
  • Esej, Zamyšlení
  • Povídka
  • a jiné

Od jednoho Autora se přijímá několik Děl.

Pro Publikaci musí být v přiloženém Dokumentu, kromě samotných Textů, uvedeny následující Informace: Příjmení, Jméno Autora, Město a Země Bydliště. Případně Anotace – s těmi Informacemi o Autorovi, které si přeje sdělit.

Materiály zaslané ve Slovenštině a Češtině mohou být přeloženy do Ruštiny.

K základnímu Souboru je možno připojit samostatné Soubory Obrázků s uvedením Autora a Názvu Obrázku. Obrázky se přijímají také jako samostatná Díla.

Předložené Práce mohou být také zveřejněny na webových Stránkách preludi.eu a ru.preludi.eu. Jejich Zasláním Autoři souhlasí s Pravidly webových Stránek a to také v tom případě, pokud jejich Práce na Stránkách publikovány nebudou, ale budou vydány pouze v tištěné Podobě v Almanachu. Bude to Almanach 2017 „V Lúčoch Svätého Grálu“ s Podtitulom „Rozhořívá se Domácí Krb“.

Materiály se sbírají do 31. března 2017. Po uvedeném Datu se Almanach bude sestavovat a připravovat k Vydání. Almanach bude vydán v tištěné Podobě ve Vydavatelství umělecko-duchovního Sdružení „Fénix“.

Materiály je nutno posílat na Adresu lenka.szopova@seznam.cz.

S Úctou,
Lenka Szopová,
Redaktorka a Sestavovatelka Almanachu „Rozhořívá se Domácí Krb“.