Očista hrubej hrubohmotnosti

Všetci čakáte na zasľúbené tri mesiace, počas ktorých má dôjsť k očiste hrubohmotnosti, a pritom ste nezbadali, že tie tri mesiace už dávno plynú. Usmievate sa nad tým: „Ako to, veď by sme si museli niečo všimnúť.“

Všimli by ste si, keby ste mali oči otvorené. Lenže vaše oči sú slepé a uši hluché ku všetkému, čo je tak viditeľné, že si to musel všimnúť každý.

Videli ste hrubohmotné deje, ktoré boli začiatkom tejto očisty – tisícročné vody, ktoré umývali a čistili mnohé územia, prudké víchrice a búrky či zemetrasenia na miestach, kde dovtedy nikdy neboli. A všetky tieto živelné pohromy boli len malým dôsledkom veľmi veľkého diania – návratu Zeme na pôvodnú dráhu, akú mala pred tisícročiami.

Zem sa znovu zahrieva na takú teplotu, akú mala kedysi, no vy sa hrozíte takzvaného globálneho oteplenia. Tieto a ešte aj mnohé iné vám zatiaľ neviditeľné hrubohmotné prejavy sú prvým krokom, ktorý bol nutný k tomu, aby na Zemi mohla prebehnúť hrubohmotná očista.

Teraz hrubohmotná očista nastane medzi duchmi, ktorí boli už dávno vytriedení na baranov a ovce. Vy ste si doteraz mysleli, že práve táto očista potrvá vaše tri hrubohmotné mesiace. Neuvedomili ste si však, že ak by mala za tri mesiace vymrieť jedna tretina ľudí, tak by pre nákazu vymreli všetci, lebo by sa nestačili pochovávať mŕtvi.

Tri pozemské mesiace bude trvať táto očista. Ale vy neviete, čo sú tri pozemské mesiace.

O duchovných vám bolo hovorené, tam je tisíc rokov ako jeden deň. Ani s nimi sa však nesnažte robiť prepočty, lebo aj toto číslo je len obraz. Skutočný duchovný deň je omnoho dlhší z hľadiska pozemského času.

A pozemský čas znamená čas v hmotnosti, lebo tam je Zem. Ale nie je to čas na vašej planéte, ale čas v hmotnosti ako taký. Zabúdate totiž, že očista hrubohmotnosti musí prebehnúť aj v úrovniach myšlienok, teda aj v jemnej a strednej hrubohmotnosti.

Tam všade platí takzvaný pozemský čas, ktorý sa v skutočnosti meria podľa času, ktorý platí na hranici medzi hrubou jemnohmotnosťou a jemnou hrubohmotnosťou. Takisto sa duchovný čas meria podľa času, ktorý platí v Hrade Grálu.

Z knihy Pre ľudí