Svedectvo

Počúvajte svedectvo tých, ktorí prežili.

Rok uplynul od vtedy, čo bola táto časť stvorenia zachránená pred pádom do predčasného rozkladu. Všetko sa zmenilo, len duch človeka stále stojí nechápavo pred týmto veľkým dianím a tvári sa, akoby sa nič nestalo.

Svedectvo vydávajú tí, ktorí priamo bojovali za záchranu a ktorí prežili. Žiaľ, mnohí bojovníci tento boj nevydržali a predčasne opustili túto Zem. Tým sa však „grálisti“ zaťažili ešte viac, lebo to bola ich vina, že bojovníci vôbec museli bojovať proti ich pádu, a teda ich títo „grálisti“ hrubohmotne zavraždili!

Celkovo sedem bojovníkov nevydržalo tento boj. Na ich veľkú prosbu, že chcú pokračovať vo svojej práci, im láskavo Boh-Otec dovolil, že piati z nich sa smú ešte raz, a to posledný krát, narodiť na Zemi. Nemuseli tak učiniť, ale ich Láska k tým, ktorí zostali, bola taká veľká, že im bolo vyhovené. Zvyšní dvaja sa vrátiť nemohli, lebo boli poverení dôležitejšou úlohou – strážiť Svätý Grál!

Cirkev Svätého Grálu ešte stojí na zdanlivo pevných nohách. Ale už prichádzajú noví pomocníci, aby na jej ruinách postavili novú duchovnú stavbu. Ako prví vychádzajú do boja noví rytieri a rytieri Svätého Grálu, aby im pripravili pôdu. Ich úlohou je rozmetať na prach všetky cirkvi a sekty, ktoré kedy „grálisti“ založili.

Len plač a škrípanie zubov sa bude ozývať z tých miest, kde je hlava hada, ktorý jedovato zapustil zuby do svätého diania. Áno, dobre počujete. Svätého! Lebo je to Boh-Otec, ktorý teraz priamo vysiela lúče Sily k ukončeniu a začatiu toho všetkého, čo sa ukončiť alebo začať má.

Verejne sa musí had odhaliť, aby každý spoznal, aké jedovaté boli jeho zuby a s hnusom sa od neho odvrátil. V každej krajine tejto Zeme nájdete pozemské telá, ktoré ovládajú netvory. Označenie „duch“ si nezaslúžia, lebo ich duševná forma je netvor. Toto slovo neznie pekne, ale napriek tomu je ešte príliš slabým označením skutočnosti. Slová „zberba“ alebo „háveď“ by boli lichôtkou!

Vy, ktorí vidíte, pozrite sa dobre okolo seba. Ale vopred vás varujeme – nezhrozte sa toho, čo uvidíte! Tí, ktorí prežili, videli, a preto vedia, aký je to pohľad. Nedbajte na pozemské telá, tie sa nedajú tak rýchlo zmeniť. Nebojte sa pýtať, pokiaľ nebudete vidieť, ale sami najprv skúmajte, veľmi prísne skúmajte podľa Zákona seba aj ostatných. Skúmajte sami v sebe a prísne, veľmi prísne posudzujte každé dianie.

Nezľaknite sa ťažkosti tejto úlohy, lebo vám bude iba ku pomoci. Nezabúdajte pritom na starú pravdu: „Prví budú poslední a poslední budú prví!“