Liečenie podľa rád Asklépia

„Liečivé rastlinky sú požehnané, inak by neliečili.“
Asklépios
„Najvyšším základom lieku je však Láska.“
Paracelsus

Liečenie podľa rád AsklépiaPríručka „Liečenie podľa rád Asklépia“ vznikla z príručiek „Liečenie podľa rád bytostného lekára Asklépia“, „Liečivé rastlinky podľa Asklépia“, „Niektoré skúsenosti a rady“, ktoré začali autori písať pre vlastnú potrebu v roku 2004.
Časom sa niektoré návody na základe praxe zlepšili a doplnili, takže sa museli upraviť alebo pozmeniť. K tomu pribudli aj ďalšie recepty a rady, ktoré neboli spísané. Asklépios navyše potvrdil správnosť niektorých vedeckých objavov, ktoré majú významný podiel na procese zdravia a liečenia. Týmto všetkým vznikla potreba vydania tejto príručky.
Jednotlivé časti sú vzájomne previazané. Ako príklad nech poslúži hudba, ktorá sa spomína nielen pri muzikoterapii, ale aj pri výrobe homeopatickej živej vody. Netreba sa teda čudovať, ak pri popise južného ovocia je spomenutá aj šošovica. Uvedené návody a postupy sú teda akoby skladačka, z ktorej vyberáme tie diely, ktoré potrebujeme použiť pre ten-ktorý konkrétny prípad.
Systém liečebných prostriedkov a návodov, ktoré sú napísané v tejto príručke nie je uzavrený. Je to iba základ, na ktorom sa môže stavať ďalej podľa toho, akým smerom sa bude uberať vývoj ľudí na Zemi.

Všetkých záujemcov prosíme, keby vyplnili záväznú objednávku v našom elektronickom obchode. Upozorňujeme, že pre kladné vybavenie objednávky je kladená podmienka kontaktovania autorov.