Skončilo Temno na Zemi!

[hidepost=0]

Otázka: Ve spise „Pro vás I“ ve stati „Skončilo Temno na Zemi! (k 17.3.2009)“ je uvedeno, že tímto dnem byl poslední temný útvar ze střední hrubohmotnosti odveden k výlevce. Padlí duchové se už nemohou inkarnovat na tuto Zemi.
Můžete ještě trochu rozvést, jací duchové jsou míněni pod pojmem „padlí duchové“? Ti, kteří by se po očistě ve výlevce nemohli na Zemi dovyvinout do požadovaného ducha-dítěte? Nebo snad všichni, kteří mají k čištění něco, co spadá do „kompetence“ výlevky?
Jak „čisté“ duše se tu tedy od toho data mohou inkarnovat? Nezatížené ničím temným ani jakýmikoliv závislostmi? Pokud je to tak, nepodcenili při svém „plánu inkarnace“ tak trochu vliv svého současného okolí, které je žel k různým závislostem vychovávalo a zřejmě i dál vychovává, i když třeba vůbec ne záměrně? To, že se tedy již neinkarnují padlí duchové totiž z mého pohledu neznamená, že ještě nemohou padnout.
Uvítám, pokud nám celé dění ještě trochu přiblížíte.

Odpoveď: Týmto sa „prerušil“ most z hutnejších temnôt smerom Zemi, takže sa tu už nemôžu inkarnovať duchovia, ktorí sa tam nachádzajú. Duchovia, ktorí sa tam nenachádzajú, aj keď o ich čistote sa nedá veľmi hovoriť, sa inkarnovať môžu – nachádzajú sa totiž v rovnakej hutnosti, akú má táto Zem. Pri tomto netreba zabúdať na to, že Zem sa nachádzala na poslednej hranici, na ktorej sa ešte dala zachrániť – všetko hutnejšie a teda temnejšie patrilo rozkladu, čo však neznamená, že sa Zem nachádzala v absolútne temných oblastiach, aj keď už patrila do ríše temna. Postupne sa však Zem vracia do svetlejších úrovní, kam patrí, a tým sa postupne mení aj to, kto sa tu môže inkarnovať – rúcajú sa všetky takéto mosty. Pravdaže, neustále je tu hrozba pádu ktoréhokoľvek ducha.

[/content_control]