Film s Abd-ru-shinom

Vzácny nemý čierno-biely film, na ktorom je Abd-ru-shin. Celý film trvá 2.22 min., na začiatku vychádza Abd-ru-shin z domu, nasledujú zábery z Vomperbergu a na záver nastupuje Abd-ru-shin, s. Irmingard a p. Mária do auta. Film pochádza zrejme z tridsiatych rokov 20. storočia a jeho kópia bola nájdená v Rusku.

Film bol spracovaný do video DVD formátu a ako bonus boli k nemu pridané obrázkové video prezentácie. Na prvej prezentácii sú fotografie Abd-ru-shina, p. Márie, s. Irmingard…, na druhej prezentácii sú fotografie z Bischofswerdy, Kötzschenbrody, Vomperbergu, Schlaurothu a Kipsdorfu.

Ako ďalší bonus boli na video pridané zvony (v dĺžke 11.53 min.), ktoré boli nahrané na Vomperbergu na veľkonočnú nedeľu 4. apríla 2010.

Kleine Kipsdorfer ChronikSúčasťou DVD sú ako dátová časť vložené aj všetky zdrojové podklady. Medzi zdrojovými súbormi nájdete aj fotokópiu časti 29. stránky z Kleine Kipsdorfer Chronik (vrátane prekladu tohto textu do slovenčiny), na ktorej sa píše o Abd-ru-shinovi.

Obrázkové prezentácie a menu DVD sú podfarbené jemnou hudbou Vivaldiho, Händela, Wagnera a Albinoniho. Po spustení DVD sa na úvod (neskôr je možné spustiť ako ďalšiu obrázkovú prezentáciu) zobrazí vzácna ukážka Pánovho rukopisu s podpisom Imanuel, za ktorou nasleduje prepis tohto textu do nemčiny a preklad do češtiny.

V prípade záujmu o DVD si ho môžete zakúpiť v našom elektronickom obchode.