Malé vodné bytosti

Sme malé vodné bytosti. Máme krídla vážok a aj sami sme veľkí ako vážky. Pomáhame ľuďom čistiť. Čistíme všetko. Máme malé vedierka a kefky, ale nepoužívame ich ako ľudia. Naša práca je iná. Vo vedierkach máme vodičku, lebo jej žiarenie potrebujeme a naše kefky tiež žiarením a niekedy aj pohybmi čistia špinu tam, kde nemá byť.

Čistíme nelen vaše kachličky, vane, umývadlá ale aj vaše vnútorné orgány, najmä pľúca po zime či vaše žalúdky a celé trávenie po chorobe – teda po syntetických liekoch. Čistíme aj vašu krv, ale nestáva sa to často. Býva to vo výnimočných situáciách, napr. ak vieme, že budete prijímať veľkú silu. Vaša krv ju musí prijať čisto, aby ju rovnako čistá rozniesla po celom tele do všetkých orgánov. Vaša krv je omnoho dôležitejšia než sa domnievate. Nielenže oživuje vaše telo, ale sú v nej ukryté vaše vlastnosti a danosti, ktoré svojim vyžarovaním dáva do vášho okolia. Vaše vyžarovanie potom alebo pritiahne ľudí podobných vám alebo odpudí tých, ktorí ho majú iné.

Vaša krv je vzácnosť, za ktorú by ste mali denno­‑denne ďakovať Stvoriteľovi, lebo do vášho okolia vyžaruje vaše túžbu. Túžby, ktoré ste zakotvili vo Výšinách a ktoré sa posilnené a požehnané vracajú do vášho okolia, budujú predobrazy toho, čo chcete. A preto tí, ktorí chcú mier a teplo lásky na Zemi premeniť do pozemských skutkov, vyzerajú akoby mali všetko uľahčované. Je to však len zdanie, lebo títo ľudia majú okolo seba takú silnú túžbu, ktorá buduje krajinu do krásy. Ku takýmto ľuďom prichádzajú bytostní aj múzy a preto to okolo nich tak prekvitá a žiari lebo naplno používajú dary svojho Boha a v nezištnej láske ich šíria okolo seba k radosti svojej i iných.

Buďte takí všetci – radostne využívajte svoj talent k dobru iných a s prekvapením zistíte, že radosť z radosti iného, je radosť znásobená. A tam kde je radosť, tam je vždy množstvo bytostných rôzneho druhu, ktorí radi túto radosť ešte viac znásobia, lebo aj oni radi budujú to krásne a svieže v celom stvorení.