„Embereknek“ – vydanie elektronickej verzie spisu „Pre ľudí“ v maďarčine

Pre všetkých záujemcov sme pripravili „Embereknek“ elektronickú verziu spisu „Pre ľudí“ v maďarčine.

Súbor v PDF formáte nájdete v časti „Na stiahnutie“. Zároveň ďakujeme pánovi Zoltánovi Letrichovi za preklad.

Előszó

„Embereknek” irat szerzői nem használnak „önműködő írást”, nem tartoznak semmilyen spiritualisták, előrelátók, médiumok vagy más hasonlókhoz (bárhogy nevezzük), ahogy ezt valaki tévesen magyarázhatná, de ezek az előadások és minden következő irat is (Önöknek, Új iskola) oly úton voltak befogadva, mely az „Igazság Fényében, Grál Üzenete”, „Érzelem” előadás és ezzel kapcsolatos előadásokban van leírva.

Mivelhogy minden ismeret, melyre az előadásokban hivatkozva van, kizárólag az Abd-ru-shin Grál Üzenete alapján van, ez az irat csak azoknak van meghatározva, melyeknek a Grál Üzenete meggyőződéssé vált.

Szerzők figyelmeztetnek, hogy az „Embereknek” című iratot nem lehetséges felcserélni a Grál Üzenetével és az olvasásához szükségesnek tartják a Grál Üzenet folytonos átélését és mély tanulmányozását. Mivelhogy minden lény ismerete hiányos és mindig is az lesz, az „Embereknek” című iratban is lehetségesek tévedések, melyek a lény tökéletlenségéből származnak, mely tökéletlen és mindig az is marad.

2012 január 12.
Kamila és Július Pastierik